FRÅN MAT TILL MÅLTIDSUPPLEVELSE

Sedan vi startade Måltid 2004 har efterfrågan på vår kompetens och det vi gör bara ökat. Kanske beror det på att vi tidigt insåg att en måltid är så mycket mer än bara mat. Mat har många dimensioner. Det handlar om smak och utseende, upplevelsen runt bordet, miljö och hälsa. En helhetsupplevelse – MÅLTIDSUPPLEVELSE.

Att skapa och kommunicera denna totalupplevelse för alla sinnen är hjärtat i vår verksamhet och det vi brinner för. Valet av vårt företagsnamn – Måltid – var ganska givet. Med känsla, professionalism, nyfikenhet och kreativitet omvandlar vi mat till nya måltidsupplevelser.

Proffs och innovatörer
När du anlitar oss så får du vår långa erfarenhet på köpet – och kanske framför allt vår ständigt uppdaterade kunskap om branschen, utvecklingen och trenderna.

 

Johan Åkerberg - är självlärd kock med en fil. kand. i måltidskunskap från Grythyttan. En smakmästare som skapar  magi med alla typer av råvaror. Behärskar matlagningskonsten som få och ständigt på jakt jorden runt efter nya smakupplevelser. Uppdrag både i Sverige och övriga Europa. Johan har dessutom skrivit många kokböcker som exempelvis Gör Korv, Rök och Holy Smoke.

johan@maltid.se
0709-60 62 44

Susanne Ardbo - har lång erfarenhet av produktmarknadsföring inom dagligvaruhandeln. Ett stort fokus på ökande och föränderliga krav från konsumenter gör att konceptutveckling och kommunikationslösningar blir mer träffsäkra. I slutändan handlar det om att kombinera konsumentnytta med affärsmässig framgång. Susanne har alltid nya idéer och kreativa lösningar på gång. Basen är en examen som kostekonom från Göteborgs Universitet.

susanne@maltid.se
0709-26 39 73