KREATIVA LÖSNINGAR SOM SKAPAR AFFÄRER

Vad står ditt företag och din produkt för? Måltid hjälper dig att kommunicera det på ett inspirerande sätt från recept och koncept till bilder och filmer.

Behöver du hjälp att forma ett nytt produktkoncept eller en ny produkt? Marknadsföra en klassiker med nya recept? Sätta ett nytt restaurangkoncept? Laga mat och styla inför en kampanjfotografering? Eller kanske planera ett matevent? Vi jobbar i nätverk med branschens duktigaste fotografer, filmare, artdirectors och copywriters. Vi sätter ihop effektiva arbetsgrupper anpassade för uppdraget.

Här är några av våra tjänster som kan hjälpa dig:

Matfotografering – stylist, kock och fotograf
Med mer än 15 års erfarenhet av matstyling vet vi vad som krävs för fotografering av inspirerande matbilder. Allt från planering, förberedelser, matlagning, uppläggning, rekvisita, miljöer etc tar vi hand om. Inget får missas för att skapa inspirerande slutresultat som uppskattas av såväl kunder som konsumenter och media.

Film
Måltid gör idé, recept och projektleder filmprojekt. Vi gör stop motion, film och animeringar. Vi samarbetar med ett flertal av branschens duktigaste filmare.

Receptutveckling
Måltid har utvecklat hundratals nya, inspirerande och alltid aktuella recept. Vi utgår ofta från kundens produkt eller en större konceptuell idé. Våra kunskaper om konsumentbehov och trender är alltid en bas i vårt arbete. Vi näringsberäknar och specialkostanpassar recept.

Inspicient/Rekvisita
Vi vet vad som gör skillnad när det ska fotograferas och filmas mat och måltider. Vi är ständigt på jakt efter snygga underlag, vacker keramik och det senaste kring det dukade bordet. Har du speciella önskemål så får du specialtillverkad rekvisita. Vi har ett upparbetat kontaktnät med branschens efterfrågade varumärken. För oss är inget omöjligt.

Koncept/Utveckling
Vid utveckling av koncept använder vi oss av en etablerad utvecklingsmodell för att säkerställa en hög kvalitet och minimera risker. Vi utvecklar koncept såväl för produkter, produktgrupper som för restauranger.

Under våren 2019 öppnar Pan Amigas ett latinamerikanskt restaurangkoncept i Jönköping och Mjölby.

Workshop & utbildning
Har du en produkt eller ett sortiment du vill lyfta? Vi skräddarsyr utbildningar, inspirationsträffar och workshops. Vi har genomfört många utbildningar till säljkårer både inom dagligvaruhandel, restaurang och storkök.

 

Aktuellt på Instagram


Våra Kunder